An Unbiased View of kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Data Rollover og bruk i EU/EØS.

Med God Som Ny kan du være trygg på at du fileår en mobil som fungerer som den skal, og det er kun de mobilene som finestår en omfattende kvalitetssjekk som blir godkjent. Dersom for eksempel skjermen er skadet, bytter vi den ut med en ny skjerm hos et autorisert verksted.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom eighty-a hundred%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor every smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du fileår den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

Sikkerhetssjekken gjennomføres av fagfolk som sørger for at alt fra tidligere eier er slettet, og at mobilen er i god stand og fungerer som den skal.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og for deg som bruker onecall.no. Vi kan tilpasse nettsidene ut fra den informasjonen som lagres. For deg kan det bety at nettsidene oppleves mer brukervennlige og relevante for nettopp deg.

Det andre twelve megapikslers vidvinkelkameraet skaper nydelig kjøpe brukt iphone opplyste bilder, selv i dårlige lysforhold med opptil tre ganger raskere autofokus. Portrettmodusen med Depth Handle tillater en mer naturlig bokeh-effekt og kommer med mer lyskontroll for å gi deg finest mulige resultater, hver gang.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Reservasjonen er gyldig i 3 dager fra mottatt bestilling. Kampanjevarer må hentes samme dag som de reserveres.

Report this wiki page